Door verder te browsen op www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

In actie tegen kanker!

  door Claudia de Groot

€ 15

Doel € 250

6%

95
dagen resterend

2

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties
Waarom start jij je actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?
Een wereld zonder kanker, zou dat niet geweldig zijn? Een droom, een ambitie... Elke dag werkt het onderzoek fonds om deze droom te realiseren. Dit doen zij met toewijding en hoop. Ik draag hier graag aan bij!

Wat is jouw doel?
Ik ren de Dam tot damloop op zondag 23september (16,1km) voor een wereld zonder kanker!

Jouw persoonlijke boodschap is?
Elk jaar krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland de prognose kanker. Dat is vreselijk nieuws. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zet zich al ruim 20 jaar in om de ziekte kanker beter te begrijpen zodat we deze beter kunnen bestrijden. Meer onderzoek blijft echter essentieel voor een wereld zonder kanker. Iedere dag word hier op mijn werk mee geconfronteerd... Het treft vele van ons of onze naasten... Tijd om in actie te komen!!

Steun mijn actie door te doneren. Heel erg bedankt voor je hulp!

Alles bekijken

28/03/2018

Yvette de Groot

€ 5

02/03/2018

Anjo Entius

€ 10

Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken

Kun jij het je voorstellen? Een wereld waarin kanker levens niet meer bedreigt? Daar kun jij vandaag aan bijdragen. Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!