Door verder te browsen op www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Maak onderzoek mogelijk

door Claudia Hurkmans

€ 50

Doel € 250

20%

63
dagen resterend

2

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties

Waarom start jij je actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?
Ik start deze actie, omdat ik 2011 me 2 opa's ben verloren aan de slopende ziekte 'kanker'. Deze ziekte speelt een enorm rol in mijn familie. En ik wil vechten voor de gene die dat niet meer kunnen, maar ook meevechten met de mensen die dat nog wel kunnen.

Wat is jouw doel?
Zoveel mogelijk op te halen voor de mensen die nog hard aan het vechten zijn tegen deze ziekte. Anno 2018 horen er geen mensen meer te overlijden aan deze ziekte. Daarom is onderzoek er naar enorm belangrijk!

Jouw persoonlijke boodschap is?: 

Ik heb momenteel een oom die vecht tegen deze ziekte, hij is helaas opgegeven en probeert te genieten van de dagen dat die onder ons is. Bij elke familielid die ik heb gekent, zie ik wat Kanker met je doet. De pijn, verdriet, boosheid. Dit is voor mij echt de rede om zoveel mogelijk geld op te halen.

 

Alles bekijken

11/04/2018

claudia hurkmans

€ 30

22/03/2018

Claudia Hurkmans

€ 20

Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken

Kun jij het je voorstellen? Een wereld waarin kanker levens niet meer bedreigt? Daar kun jij vandaag aan bijdragen. Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!