Door verder te browsen op www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Ton Brouwer helpt mee! Kom, doe ook mee om kanker te bestrijden!

  door Ton Brouwer

€ 25

Doel € 500

5%

82
dagen resterend

1

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties

Dag lieve mensen, 

Het is inmiddels weer januari en de tijd van de voorbereiding voor de marathon is al weer in volle gang. Ik loop dit jaar weer de hele marathon op 8 april in Rotterdam en dat zal de 25e keer worden. Het wordt dus een jubileumjaar!! Rotterdam 25 keer en voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ​de 20e keer.De training ligt weer op schema. 

Net als de voorgaande jaren loop ik ook dit jaar weer voor een goed doel. Ook dit jaar loop ik weer voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Voor de 20ekeer.  Zij hebben als doel minder kanker, meer kans op overleving en een betere kwaliteit van leven tijdens en na kanker, door middel van gezonde voeding en leefstijl! Daar werken ze aan d.m.v. onderzoek, voorlichting en beleidsbeïnvloeding. En we hebben afgelopen tijd kunnen horen en lezen dat ze al goede resultaten boeken.

In de nabije omgeving maken we de laatste tijd elke week, elke maand weer mee en heb ik zelf ook meegemaakt, wat voor een impact deze vreselijke ziekte heeft. Daarom is mijn loopdoel voor dit jaar weer: Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. 
Velen van jullie hebben me afgelopen jaren al een of meerdere keren gesponsord en ook dit jaar wil ik jullie weer vragen om me te sponsoren. Ook degenen die dit voor de eerste keer willen doen: Steun me en hiermee het onderzoek. Het is zo nodig!!!! En we lezen en horen ook, dat het onderzoek vruchten oplevert!! 

Dit is mijn actiepagina, jij kan mij sponsoren en dus het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Bij de reacties kun je eventueel ook mijn tijd voorspellen ;). Deel ook mijn actiepagina (link), via social media, daar maak je mij erg blij mee.

Wil je mij steunen, maar liever niet online, dan kun je mij gerust een berichtje per post geven of mij persoonlijk je gift geven. Ik zorg er dan voor dat je gift rechtstreeks naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds gaat via mijn rekening en dat je naam op mijn sponsorlijst erbij gezet wordt (uiteraard is dat te zien op de lijst met donaties). 

Hopelijk steunen jullie mij (weer) en dus het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, dan zal ik met nog veel meer plezier proberen een goede tijd neer te zetten.  Ik wil dit jaar toch proberen binnen de 4 uur binnen te komen, dan ben ik heel erg tevreden. Maar de tijd vind ik dit keer niet zo belangrijk.

Na afloop zal ik jullie uiteraard weer laten weten wat mijn tijd geworden is………Dus: Doe mee!!!!!

Heel veel groetjes en alvast bedankt namens het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Ton Brouwer
Merovingenstraat 94
6132 EA Sittard

Alles bekijken

06/01/2018

Iet Brouwer

€ 25

Alles bekijken

Voeg een reactie toe

  • Iet Brouwer - 06/01/2018

    Ton, je 25e keer. Ik vind het geweldig wat je doet!!! Maak er een leuke, mooie, relaxte loop van!!
Alles bekijken

Kun jij het je voorstellen? Een wereld waarin kanker levens niet meer bedreigt? Daar kun jij vandaag aan bijdragen. Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!