Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Ren voor een wereld zonder kanker tijdens de Dam tot Damloop 2019


Wil jij op een sportieve en leuke manier meehelpen aan een wereld zonder kanker? Loop op zondag 22 september 2019 mee met de 35e editie van de Dam tot Damloop! Start jouw inzamelactie vandaag en begin met trainen. Wij beloven een onvergetelijke dag met het WKOF-team. 


Wat krijg je van ons?
Rennen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds levert je, naast onze steun en advies, ook extra voordelen op:

- Je bent verzekerd van een startbwijs voor de 10 Engelse mijl (16,1 km).​
- Je ontvangt een uniek T-shirt van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.
- Je krijgt het Samen Kanker Voorkomen-polsbandje.
- Je start in het gunstige Goede Doelen-startvak (je bent aan de beurt bent voor de massa).
- Je kunt meedoen aan gratis hardloopclinics van Run2Day in Amsterdam.
- Je ontvangt een kortingsbon van €20 voor hardloopschoenen bij Run2Day.
- Je krijgt een eigen actiepagina zodat je gemakkelijk geld in kunt zamelen, waarmee je de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunt.
- Je krijgt een sportieve en mooie ervaring als deel van het WKOF-team.

De eerste 3 deelnemers die het meeste geld inzamelen, ontvangen een paar nieuwe hardloopschoenen. 

Hoe doe je mee? 
Heel simpel! Meld je aan via de oranje button 'Ik start mijn actie', maak een eigen actiepagina aan en je bent meteen verzekerd van een startbewijs. Deel vervolgens jouw actiepagina met vrienden, familie en collega's om heel gemakkelijk sponsoren te vinden. Als held van het WKOF-team vragen wij je om minimaal €250,- aan sponsorgeld in te zamelen, waarmee je samen met ons bijdraagt aan onze missie.

Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen zich aanmelden. Samen met je collega's, vriedengroep of hardloopteam meedoen? Dat kan allemaal! Neem gersust contact met ons op voor meer informatie. 

Vragen?
We helpen je graag! Mail naar inactietegenkanker@wkof.nl of bel ons op 020-344 95 95. Ook kun je je vraag stellen aan medelopers in de Facebook Community. Informatie over het event vind je op www.damloop.nl.

Het aantal startbewijzen is beperkt. Wees er snel bij! 

Wereld Kanker Onderzoek Fonds
De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Jij kan hieraan bijdragen met jouw actie! Meer informatie over ons: www.wkof.nl

0%

€ 5

Doel € 35.000

Deel dit evenement