Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Damloop by Night


Helaas heeft de organisatie van de Damloop by Night moeten besluiten dat het evenement dit jaar niet door kan gaan. Belangrijke overwegingen voor de afgelasting zijn: de gezondheid van deelnemers en toeschouwers, de druk op de medische hulpdiensten en de maatregelen van het kabinet ten aanzien van grote evenementen. We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is; ook wij hebben erg uitgekeken naar de Damloop by Night. Iedereen die aan de Damloop evenementen mee zou doen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, zal hierover een persoonlijke e-mail ontvangen. Wij hopen bij de volgende editie met een grote groep renners aan de start te kunnen staan!Vragen?

Heb je vragen over de Damloop by Night? Neem dan contact op met Naomi van Paassen via inactietegenkanker@wkof.nl. Voor alle vragen rondom jouw actie sta ik voor je klaar. 

Deel dit evenement