Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Fiets4Daagse Alkmaar 2020


Op dinsdag 21 april kondigde de overheid een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent dat de organisator van de Fiets4Daagse, le Champion, genoodzaakt is om alle evenemten tot die tijd te annuleren. Om deze reden kan de Fiets4Daagse Alkmaar 2020 niet meer plaatsvinden. Deelnmemers worden hier door de organisatie door een persoonlijke mail van op de hoogte gebracht.

Alle tot nu toe ingezamelde donaties op basis van de vrijwillige bijdrage die men kon doen bij de inschrijving voor dit evenement komen ten goede aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Graag willen wij le Champion en iedereen die heeft gedoneerd bedanken voor het mooie bedrag van €276, wat voor de start is ingezameld. Hiermee kunnen wij meer onderzoek naar en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker mogelijk maken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Fiets4Daagse Alkmaar. 

Wij hopen volgend jaar weer samen fietsend te kunnen genieten van de prachtige omgeving van Alkmaar.

 

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi van Paassen via inactietegenkanker@wkof.nl. Voor alle vragen rondom de Fiets4Daagse Alkmaar sta ik voor je klaar.

 

Deel dit evenement