Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Obstacle Run


Doe jij mee aan een obstacle run voor een wereld zonder kanker?
Overwin zelf of samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen en help mee aan meer onderzoek en voorlichting.


Het doel: een wereld zonder kanker
Zamel sponsorgeld in voor meer onderzoek en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker (minimaal €100). Dankzij jouw inzet kunnen we niet alleen zorgen voor meer onderzoek naar kanker, maar kunnen we er ook voor zorgen dat de informatie uit dit onderzoek iedereen kan bereiken.

Als dank voor jouw inzet krijg je van ons het unieke Ikloopmijnrunvoor-sportshirt. Hiermee kun je jouw obstacle run opdragen aan een dierbare die is geraakt door kanker en maak je prestatie nog specialer.


Start jouw actie
Heb je al een ticket? Dan kun je direct aan de slag. Maak een actiepagina aan via ik start mijn actie en deel deze op alle mogelijke manieren die je  (Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp). Laat iedereen weten dat jij je inzet voor een wereld zonder kanker. Voor ons ben je nu al een held!

Veel succes met het trainen, het inzamelen van sponsorgeld en natuurlijk met de obstacle run! Maar vooral wensen wij je veel plezier!


Vragen?

Heb je vragen of wil je graag tips voor het inzamelen van sponsorgeld? Neem dan contact op met Naomi van Paassen via inactietegenkanker@wkof.nl. Voor alle vragen rondom jouw actie sta ik voor je klaar. 

Deel dit evenement

Geen enkel project momenteel