Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Start jouw online collecte


Meer dan 800.000 mensen in Nederland leven met de gevolgen van kanker. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds wil ervoor zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker verbetert. Samen willen we iedereen een kans geven tegen kanker. Start nu jouw online collecte en help ook mee.

Online collecte starten
Geef iedereen een kans tegen kanker! Start jouw online collecte en zamel geld in voor meer onderzoek en voorlichting. Maak nu jouw eigen collectebus aan en kom in actie tegen kanker.

Zo werkt het
1. Maak je eigen online collectebus aan via

"ik start mijn actie"

2. Vertel waarom jij geld inzamelt voor meer onderzoek en voorlichting.

3. Deel jouw collectebus op alle manieren die je kunt verzinnen (Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp) en laat iedereen weten dat jij je op een fantastische manier inzet voor een wereld zonder kanker.


Maak nu jouw online collectebus aan en kom in actie tegen kanker!


Vragen?
Heb je vragen over het starten van een online collecte of wil je graag tips voor het inzamelen van zoveel mogelijk donaties? Stuur dan een mailtje naar inactietegenkanker@wkof.nl. Wij helpen je graag.

€ 717.50

Deel dit evenement