Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht


Doe mee met de Rotterdam Marathon

Loop jouw run voor een dierbare en kom in actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdens de NN Marathon in Rotterdam.

Laat jouw sportieve actie sponsoren door familie, vrienden, kennissen en collega’s via je eigen actiepagina en steun daarmee onderzoek en voorlichting.

Waarom meedoen?
Kanker raakt ons allemaal, maar kanker draag je niet alleen. Met het unieke 
hardloopshirt van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds draag je je run op aan een dierbare. Een prachtig eerbetoon.
Door actie te voeren en sponsorgeld in te zamelen, draag je bij aan meer onderzoek en voorlichting voor een wereld zonder kanker.

Wanneer vindt de Rotterdam Marathon plaats?
De 1/4 en hele marathon vinden plaats op zondag 5 april 2020. 

Waarom in actie komen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?
Een sportieve prestatie neerzetten is altijd mooi. Maak dit nog mooier door je run te lopen voor een dierbare en zo bij te dragen aan onderzoek en voorlichting voor een wereld zonder kanker.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al 25 jaar de specialist in de preventie en overleving van kanker door middel van gezonde voeding en beweging. Lees meer over
 onze missie.

Wat krijg je van ons?
Rennen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds levert je, naast onze steun en advies, ook extra voordelen op:

- Je ontvangt het unieke ikloopmijnrunvoor-hardloopshirt: personaliseer je shirt en laat zien voor wie jij loopt.
- Je krijgt het Samen Kanker Voorkomen-polsbandje.
- Je krijgt een eigen actiepagina zodat je gemakkelijk geld in kunt zamelen, waarmee je de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunt. 

- Je krijgt een sportieve en mooie ervaring als deel van het WKOF-team, het leukste team van allemaal.Wie kunnen deelnemen?
Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen zich aanmelden. Samen met je collega's, vriendengroep of hardloopteam meedoen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Doe je mee?
Koop je startbewijs op de website van de NN Marathon Rotterdam en start via deze pagina jouw actie tegen kanker! Deel vervolgens jouw actiepagina met vrienden, familie en collega's om heel gemakkelijk sponsoren te vinden.

Als held van het WKOF-team vragen wij je om minimaal € 150,- aan sponsorgeld in te zamelen waarmee je bijdraagt aan meer onderzoek en voorlichting. 


Het aantal startbewijzen is beperkt. Wees er snel bij! 

Vragen?
We helpen je graag! Mail naar inactietegenkanker@wkof.nl of bel ons op
020 - 344 95 95. Ook kun je je vraag stellen aan medelopers in de
Facebook Community. Informatie over het event vind je op www.nnmarathonrotterdam.nl.

0%

€ 0

Doel € 5.000

Deel dit evenement

Geen enkel project momenteel