Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

NN Marathon Rotterdam

Ren jij op zondag 11 april 2021 mee voor een wereld zonder kanker? Kom in actie tegen kanker en draag jouw marathon op aan een dierbare.
 

Het doel: een wereld zonder kanker
Zamel sponsorgeld in voor meer onderzoek en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker (minimaal €250). Dankzij jouw inzet kunnen we niet alleen zorgen voor meer onderzoek naar kanker, maar kunnen we er ook voor zorgen dat de informatie uit dit onderzoek iedereen kan bereiken.

Als dank voor jouw inzet krijg je van ons het unieke Ikloopmijnrunvoor-hardloopshirt. Hiermee kun je jouw run opdragen aan een dierbare die is geraakt door kanker en maak je jouw marathon nog specialer.

Start jouw actie
Heb je al een ticket? Dan kun je direct aan de slag. Maak een actiepagina aan via ik start mijn actie en deel deze op alle mogelijke manieren die je  (Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp). Laat iedereen weten dat jij je inzet voor een wereld zonder kanker. Voor ons ben je nu al een held!

Wil jij nog een ticket kopen? Op dit moment is de inschrijving voor de NN Marathon Rotterdam helaas gesloten. De organisatie van de marathon raadt iedereen die nog een ticket zoekt aan om te kijken op het vraag en aabod-platform.

 Veel succes met het trainen, het inzamelen van sponsorgeld en natuurlijk met de marathon zelf! Maar vooral wensen wij je veel plezier!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag tips voor het inzamelen van sponsorgeld? Neem dan contact op via inactietegenkanker@wkof.nl. Voor alle vragen rondom de Rotterdam Marathon sta ik voor je klaar.


Deel dit evenement

Geen enkel project momenteel