Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Met je collega’s in actie

Met het bedrijf of een paar enthousiaste collega's kun je vandaag nog een actie starten! 

Het maakt niet uit hoe klein of groot de organisatie is, elke bijdrage is welkom. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van een collectebus of het organiseren van een eigen actie.

Registreren

In actie samen met collega’s
Organiseer een feest, bedenk een actie, zet een collectebus neer, of stel een team samen en doe gezamenlijk mee aan een loopevenement. Deel je actie met collega’s, vrienden, familie en kennissen via e-mail en social media, en zorg dat jouw actie veel aandacht krijgt. Op jouw pagina kan iedereen een bedrag naar keuze sponsoren. Zo kun je op een makkelijke manier veel geld ophalen en je sponsors op de hoogte houden van je actie of evenement.

Hoe start je een actie met je bedrijf?
Lia de Heer, contactpersoon voor evenementen bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden, maar ook om mee te denken over de mogelijkheden. Lia is bereikbaar via telefoonnummer  020-344 95 89 of via e-mail
inactietegenkanker@wkof.nl