Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Start je actie

Wat ontzettend leuk dat je een actie wilt starten voor een wereld met minder kanker!
Registreren kan op een eenvoudige manier,
 door op
'start hier je actie' te klikken.

Je persoonlijke actiepagina
Op onze actiewebsite maak je gemakkelijk jouw eigen actiepagina aan. Maak je actiepagina zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk en laat je profielfoto in het oog springen.

Bedenk wat je wilt doen. Waar ben jij goed in? Waar willen mensen geld voor geven?

Tip: verzin een actie die zo dicht mogelijk bij je interesses en talenten ligt. Dat maakt het makkelijker om de actie op touw te zetten!

Staat je actie eenmaal online? Dan kun je echt aan de slag. Deel je actie met vrienden, familie, collega’s en kennissen via e-mail en social media, en zorg dat jouw actie veel aandacht krijgt. Op je eigen actiepagina kan iedereen een bedrag naar keuze sponsoren en een persoonlijke succeswens achterlaten. Zo kun je gemakkelijk veel geld ophalen en je sponsors op de hoogte houden van je actie of evenement. 

Wil je nog meer tips hoe je jouw actie tot een groot succes kunt maken? Klik hier.

Over ons
Naast je persoonlijke motivatie is het belangrijk je potentiële sponsors te vertellen over het goede doel waarvoor jij in actie komt. Door de urgentie te benadrukken van het werk dat het Wereld Kanker Onderzoek Fonds doet, raken potentiële sponsors meer betrokken bij jouw actie. We bieden je graag meer informatie over onze missie en ons werk ter preventie en overleving van kanker.

De acties op deze actiewebsite worden georganiseerd ten bate van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.
 Een ieder die - voor welke doeleinden dan ook gebruik maakt van www.inactietegenkanker.nl gaat akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Het team van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds staat daarnaast klaar om jou persoonlijk te helpen met je actie. Neem contact op via 020-344 95 89 of inactietegenkanker@wkof.nl. Wij helpen je graag!

Heel veel plezier en succes!