Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Veelgestelde vragen:Waar vind ik informatie over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?
Alle informatie over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds vind je op onze website 
www.wkof.nl.

Wat gebeurt er met mijn donatie?
Met jouw steun werken wij aan de preventie van kanker. Door middel van wetenschappelijk onderzoek ontdekken wij steeds meer over kanker en kankerpreventie. Door het geven van gezondheidsvoorlichting helpen wij mensen om het risico op kanker te verlagen.

Ieder jaar publiceren wij een jaarverslag inclusief jaarrekening waarin wij verantwoording afleggen over onze organisatie, activiteiten, inkomsten en bestedingen. Klik hier voor het meest recente jaarverslag. Deze is ook op te vragen via telefoonnummer 020-344 95 95 of e-mailadres informatie@wkof.nl.

Hoe start ik een actie?
Heel simpel. Klik op de knop 'start je actie'. Je kunt hier je eigen actie aanmaken.

Wat voor een actie kan ik organiseren?
We vinden het geweldig als je voor ons in actie wilt komen. De mogelijkheden om in actie te komen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld een deelname aan een sportief evenement, het organiseren van een veiling, workshop, spinningmarathon, teamuitje of een benefietdiner voor vrienden en familie. Ga naar 
actietips voor meer adviezen over hoe jij een succesvolle actie kunt starten of neem contact op met ons via 020-344 95 89. Wij helpen je graag.

Hoe vergroot ik het succes van mijn actie?
Allereerst is het belangrijk dat je een actie doet die goed bij je past. Doe iets waar je goed in bent of wat je leuk vindt. Dit vergroot je kans op succes. De best lopende acties vertellen ook een persoonlijk verhaal. Vertel mensen waarom jij in actie komt voor kanker en waarom het Wereld Kanker Onderzoek Fonds jouw steun verdient. Kijk ook eens naar de pagina met actietips.

Kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds mij helpen met de organisatie van mijn actie?
Wij vinden het fantastisch als je een actie wilt organiseren. We helpen je dan ook graag met tips en adviezen via de 
actietips. We denken graag met je mee over de invulling en de uitvoering van jouw actie. Wil je gebruik maken van onze shirts, paarse veters of polsbandjes? Stuur een mail naar inactietegenkanker@wkof.nl en vermeld je naam, actie met je vraag en adresgegevens.Hoe kan ik contant geld naar mijn actie overmaken?
Contant geld kun je het beste op je eigen rekening storten waarna je via je actiepagina het bedrag overmaakt via de button ‘doneren’. Zo wordt dat bedrag direct opgeteld bij de andere bedragen die op jouw actie zijn gestort.  

Hoe kan ik nog een keer een actie voeren?
Heb je al eens een actie voor ons gedaan en ben je zo enthousiast geworden dat je nog eens voor ons in actie wilt komen? Dat kan natuurlijk! Als je eenmaal bent aangemeld als actievoerder, kan je heel simpel een nieuwe actie starten. Log in en klik daarna op ‘Mijn acties’. Op deze pagina zie je onder jouw acties de knop ‘Nieuwe actie aanmaken’.

Hoe kan ik mijn bestaande actiepagina aanpassen?
Nadat je bent ingelogd zie je een menubalk met 'Mijn acties'. Klik hierop en je komt op een pagina waarop jouw acties staan. Naast iedere actie vind je de knop ‘Wijzigen’. Klik hierop en pas je actiepagina aan.

Is er een minimumbedrag dat ik moet bijdragen?
Iedere gift, groot of klein, telt in de strijd tegen kanker. Iedereen helpt op zijn of haar eigen manier. Wij zijn blij met elke bijdrage die je kunt geven aan onze organisatie.


Mag ik langs de deuren om donaties te werven?


Goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Voor het collecteren van donaties aan de deur heb je echter in de meeste gemeenten een vergunning nodig. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds doet zelf niet aan collectes en kan geen vergunningen verstrekken. Kijk bij 
actietips voor vele andere tips en adviezen om je actie tot een groot succes te maken.

Wat te doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Klik eenvoudig op inloggen en dan op wachtwoord vergeten. Je krijgt onmiddellijk een nieuw wachtwoord toegestuurd.