Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Creatieve Vrijwilligers

€ 150

Doel € 500

30%

621
dagen resterend

1

donateurs

Deel dit project

Mijn project
Team
Donateurs
Reacties
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Hallo lieve mensen , waarom ligt het nauw in mijn hart . Heb zelf borstkanker gehad en een vriendin uit de groep helaas ook . Ben helemaal hersteld door anderen die dit eerder is overkomen hebben we de kans gekregen om verder te leven . Ook helaas horen we nog te veel die dit nog weer te horen krijgen en ook er nog mee dobberen om te herstellen . We maken veel zelf ,krijgen veel van anderen omdat ze vinden dat we een goede doel hebben zeer dankbaar zijn we daar voor .Bij mij thuis is veel te koop ,normaal staan we veel op de markt helaas door Corona en ons zelf ook te beschermen kan dat niet .

Wat is uw doel?
Om zoveel mensen te bereiken die onze leuke en warme spullen willen kopen. De opbrengst gaat naar de Wereld kanker onderzoek fonds .

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
We genieten er zo van als we bezig zijn met kaarten maken ,sokken breien , veel spullen samen maken . Gezellig met kopje thee en een koekje en veel praten en lachen .
Alles bekijken
  • 05/03/2021

    S. ( Eltje ) Mulder

    Teamcaptain

Alles bekijken

05/04/2021

E Mulder (creatieve vrijwilligers)

€ 150

Alles bekijken

Voeg een reactie toe

  • S. ( Eltje ) Mulder - 05/03/2021

    Wij breien en haken maar door veel warme en leuke dingen maken we . Op de markt kunnen we niet door de virussen die de wereld ons allen raken .Wel kunnen we met ons 8 personen veel dingen doen ook voor U allen . Wilt U iets kopen op afspraak kunt U bij mij de spullen kopen is het te ver weg dan is er ook nog postnl alleen de verzendkosten komen voor U te staan . De opbrengst gaat naar het goede doel . Hoe meer mensen er kunnen worden geholpen hoe beter voor iedereen .
Alles bekijken

Onze droom is een wereld zonder kanker. Help jij mee om deze droom te bereiken? Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!