Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Familiefeest diamanten huwelijk

door Hedwig Trijber

€ 264

Doel € 300

88%

Project
afgelopen

1

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties

Wij hebben onlangs ons diamanten huwelijk mogen vieren. Wij hebben dit gevierd met onze directe familie. 25 personen waren op het feest aanwezig. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds heeft ons een doneerbox opgestuurd met flyers en Samen Kanker Voorkomen polsbandjes. Zus stond bij de entree met de doneerbox. Wij steunen dit goede doel aangezien kankerpreventie zo belangrijk is.

Kun jij het je voorstellen? Een wereld waarin kanker levens niet meer bedreigt? 

Elk jaar krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dat is vreselijk nieuws. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zet zich al ruim 20 jaar in om de ziekte kanker beter te begrijpen zodat we deze beter kunnen bestrijden. Meer onderzoek blijft echter essentieel voor een wereld met minder kanker.  

Steun onze actie door een donatie te doen.

Alles bekijken

22/01/2018

Hedwig Trijber

€ 264

Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken

Onze droom is een wereld zonder kanker. Help jij mee om deze droom te bereiken? Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!