Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Online collectebus voor een wereld zonder kanker

door Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds

€ 20

Doel € 1,000

2%

Project
afgelopen

2

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties

Deel jij deze collectebus en help je mee aan een wereld zonder kanker?

Meehelpen is nu makkelijker dan ooit: deel de collectebus via LinkedIn, Twitter mail of Facebook via de knoppen rechtsbovenin. Je kunt nu ook een bericht delen via Whatsapp. Wij hebben al een bericht voor je klaar gezet, met daarbij een link naar een veilige online betaalomgeving. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit bericht delen met je vrienden, familie en kennissen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Whatsapp bericht:

Hi! Deze week zamel ik geld in voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. 1 op de 3 Nederlanders krijgt te maken met kanker. Hier wil ik iets aan doen. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek en voorlichting. Help jij mij mee? Door te klikken op de volgende link kun je gemakkelijk en veilig een donatie doen: https://doneer-inactietegenkanker-nl.iraiser.eu/b/mijn-donatie. Samen kunnen we zorgen voor een wereld zonder kanker. Bedankt voor jouw hulp!

Hoe je de collectebus ook deelt, je bent nu al onze held. Bedankt voor jouw hulp en succes!

 

Heb je vragen?
Stuur dan een mailtje naar inactietegenkanker@wkof.nl of bel naar 020 344 95 82. Wij helpen je graag!

 

Alles bekijken

08/07/2020

Loek Bokhorst

€ 10

07/07/2020

Karin Schreijenberg-Bouwmeester

€ 10

Alles bekijken
Alles bekijken

Onze droom is een wereld zonder kanker. Help jij mee om deze droom te bereiken? Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!