Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Twaalf maanden onderweg voor WKOF

€ 0

Doel € 2,000

0%

Project
afgelopen

0

donateurs

Doneren!

Team pagina

Deel dit project

Mijn project
Team
Donateurs
Reacties
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Wij, Kim en Paul, zullen vanaf september 2016 elke maand (12 maanden lang) deelnemen aan hardloop wedstrijd ergens in Nederl...and. Met deze sportieve actie voor het WKOF hopen wij een leuk bedrag bij elkaar te kunnen gaan rennen t.b.v. het onderzoek naar preventie van kanker doormiddel van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. We gaan in dit jaar deelnemen aan zowel reguliere hardloopwedstrijden als obstacle runs, beide echter met één kanttekening. Bij de finish moet er een medaille op ons wachten; we moeten namelijk wel kunnen bewijzen dat we het gered hebben!

Wat is uw doel?
Mijn eigen sponsoractie! In actie komen tegen kanker kan op allerlei manieren! Het belangrijkste is dat jij een actie bedenkt die goed bij jou past, waar je je 100% voor wilt inzetten en je veel mensen in je omgeving hebt die jouw actie willen steunen met een donatie. Je mag helemaal zelf bedenken op welke manier jij in actie wilt komen! Om jou op weg te helpen volgen hier een aantal voorbeelden van acties die je kunt starten. Workshop Vind je het leuk om te dansen, fietsen of spinnen? Geef dan een workshop voor vrienden en familie en vraag aan iedereen die meedoet een bijdrage voor het goede doel. Benefietdiner Vind jij het leuk om te koken, organiseer dan een heerlijk benefietdiner en vraag iedereen die deze avond aanwezig is een donatie te doen. Wij bieden op onze website vele gezonde en lekkere recepten aan die allen bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Deelname sportief evenement Houd je van hardlopen, fietsen, zwemmen of wellicht van allemaal? Laat dan jouw deelname aan een sportief evenement sponsoren. Op deze manier maak jij jouw sportieve uitdaging en jouw finish extra bijzonder! School acties Scholen zijn heel goed te betrekken bij een actie. Het organiseren van een sponsorloop op je school is een uitstekende activiteit om én lekker te bewegen en buiten te zijn, én om geld in te zamelen voor het goede doel! Markten Op markten, braderieën en evenementen is van alles mogelijk! Iets verkopen of een dienst aanbieden, het kan allemaal geld opleveren voor jouw actie. Rommelmarkten, bijvoorbeeld op Koningsdag, zijn ook uitermate geschikt om van je oude spulletjes af te komen en geld in te zamelen voor jouw actie. Inzamelingsacties Lege flessen verzamelen en wegbrengen kan ook helpen om jouw sponsorbedrag te verhogen. Je kunt vragen aan je omgeving of zij hun bonnetjes willen bewaren, of hun lege flessen aan jou willen geven. Of heb jij iets anders bedacht? Hartstikke leuk! Je kunt altijd contact met ons opnemen als je advies nodig hebt of vragen hebt over jouw actie.

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
Kom jij ook in actie tegen kanker?
Alles bekijken
  • 16/01/2017

    Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds

    Teamcaptain

Alles bekijken
Nog geen donateurs voor dit project
Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken

Onze droom is een wereld zonder kanker. Help jij mee om deze droom te bereiken? Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!