Door verder te browsen op https://www.inactietegenkanker.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Wandelen, mijn Passie! Kanker, mijn Zorg!

door Ferry RW Rinsampessy

€ 0

Doel € 1.000

0%

Project
afgelopen

0

donateurs

Doneren!

Individueel project

Deel dit project

Mijn project
Donateurs
Reacties

 

Waarom ben ik dit project gestart?
Wandelen, mijn Passie! Kanker, mijn Zorg!

In het kader van mijn 25-jarig jubileum op de 50km van de Internationale 4daagse Afstandsmarsen van Nijmegen (21-24 juli 2020) en mijn 10e deelname aan de Internationale Eendagmars "De Dodentocht" in Bornem, België (100 km in 24 uur) wandel ik voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Even leek het er op alsof er geen oplossing. Anno 2020 zijn er betere medicijnen ontwikkeld, waardoor een deel van deze brutale, onrespectvolle ziekte kan worden aangepakt. We zijn er nog niet...

Ter nagedachtenis o.a. aan:

Joop Rinsampessy, 48jr (1997), Mirjam Woerdings, 46jr (2016), Sandra Nirsoe, 45jr (2018), Wiljohn Wattimena, 44jr (2019)

In gebed en gedachten bij:

Mijn dierbare vrienden en familie die nog stééds aan het strijden zijn voor hun toekomst en hen die de strijd met zegen van de Almachtige hebben mogen overwinnen...


Mijn doel?
Mijn doel is om minimaal €1000 bij elkaar te wandelen tijdens mijn jubileumjaar. In de jaren dat ik heb gewandeld, heb ik naast de sportieve ervaring, ook vele tochten gelopen, waarbij ik diverse humanitaire, politieke en gezondheidszorg doelen onder de aandacht hebt gebracht. 

Mijn overtuiging!
Kanker komt. Kanker gaat. Kanker neemt, wanneer het maar wilt... Echter, zolang er nog steeds onderzoek kan worden gedaan naar een passende en betere aanpak, zullen we langer van elkaar kunnen genieten...

Walking for a Better World! (Quote vd Dodentocht)

Alles bekijken
Nog geen donateurs voor dit project
Alles bekijken

Voeg een reactie toe

Alles bekijken

Onze droom is een wereld zonder kanker. Help jij mee om deze droom te bereiken? Meld jouw actie aan en kom in actie tegen kanker!